تخم و ترکه ی وام ننه بابا!۱ کودکانی نه فرآورده ی چرخه دلباختگی زن و مردی به یکدیگر۲ که خواستِ فرجام اندیشانه ی رژیمی نگران کم آوردنِ «گوشت دَمِ توپ» بگاه بایسته با نگرشی سرمایه سالارانه از فرومایه ترین گونه ی آن؛ کم و بیش، همان نگاه بازاریِ «کیر خر نظامِ خرموش پرور»، آن هنگام که سخنان بس حکیمانه ی زیر از دهان مبارک و میمون شان بیرون پریده بود:
«مسألهی احترام کار زن در خانه و عدم الزام او، مجبور نبودن او، قابل خریداری شدن این کار یعنی قابل مبادلهی با پول؛ این است. اینها چیزهایی است که خب در اسلام هست، در فقه اسلام هست ...»۳
ب. الف. بزرگمهر ۳۰ اردی بهشت ماه ۱۴۰۴
پی نوشت:
۱ ـ بیش از ۲۱ همت وام ازدواج و فرزندآوری از ابتدای امسال پرداخت شد
ـ مهدی صحابی، مدیرکل عملیات پولی و اعتباری بانک مرکزی از رشد ۶۳ درصدی پرداخت تسهیلات ازدواج و رشد ۳۶ درصدی تسهیلات فرزندآوری از ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون در مجموع بیش از ۲۱.۴ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان پرداخت شده است.
ـ وی افزود: از ابتدای امسال تا ۲۷ اردیبهشت ماه جاری بالغ بر ۵۱ هزار و ۳ فقره تسهیلات قرضالحسنه ازدواج به مبلغ ۱۷۰،۲۱۳ میلیارد ریال به متقاضیان در سراسر کشور پرداخت شده است که این تسهیلات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۸ درصد در تعداد تسهیلات و ۶۳ درصد در مبلغ رشد کرده است.
ـ مدیرکل عملیات پولی و اعتباری بانک مرکزی افزود: همچنین در این مدت بالغ بر تعداد ۴۴ هزار و ۳۳ فقره تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری به مبلغ ۴۴،۰۳۳ میلیارد ریال به متقاضیان در سراسر کشور پرداخت شده است که این تسهیلات نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد در تعداد تسهیلات و ۳۶ درصد در مبلغ تسهیلات رشد داشته است.
برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا» ۲۷ اردی بهشت ماه ۱۴۰۴
۲ ـ بنگرید به یادداشت: «چرخه ی عشق؟!» ب. الف. بزرگمهر ١٨ آذر ماه ١٣٩١
https://www.behzadbozorgmehr.com/2012/12/blog-post_6815.html
۳ ـ «بیانات در دیدار جمعی از بانوان برگزیده کشور»، علی خامنه ای، ۳۰ فروردین ماه ۱۳۹۳
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر