«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۴۰۴ خرداد ۴, یکشنبه

نمودی از آنچه رژیم پوشالی دزدسالار سزاوار سرنگونی بر سرِ ایران آورده است

نمودی از آنچه رژیم پوشالی دزدسالار سزاوار سرنگونی بر سرِ ایران آورده است؛* وختی مشتی شپشوی کون نشور روضه خوان همراه با چاقوکش ها و نابکاران و ناکسان پشتیبان خود به فرمانروایی کشوری باستانی و دارا در هر زمینه ای دست می یابند از این بهتر نمی شود:
نمونه ای بس بزرگ تر و ناگوارتر از آنچه در کودتای «یانکی» ـ انگلیسی به یاری نمونه های دیگری از همین کون نشورها و چاقوکش هایی چون «شعبان بی مُخ» با سازماندهی انگلیسی و همدستی «یانکی» ها رخ داد و شاه گوربگور شده ی فراری را بازگردانده بر تخت پادشاهی نشاند. این بار، «همایش گوادالوپ» در کار بود که «چپ پیشانی سپید» به سادگی باورنکردنی، برکشیدن و پیش انداختنِ «شاهقلی» بجای «شاه» را برای تمرگیدن بر تخت فرمانروایی ندید و از کنار آن گذشت.

ب. الف. بزرگمهر   چهارم خرداد ماه ۱۴۰۴ 

* تشریح پیامدهای محیط زیستی حادثه بندر شهید رجایی/ آلودگی ٣۶ هزار متر مکعب خاک

ـ شهرام فداکار مدیرکل دفتر حفاظت از زیست‌بوم‌ها و سواحل دریایی سازمان حفاظت محیط زیست درباره اثرات زیست محیطی انفجار بندر شهید رجایی گفت: دلیل اصلی این حادثه نگهداری مواد قابل اشتغال و انفجار بود و این اتفاق نشان‌دهنده عدم رعایت استانداردهای نگهداری، حمل و نقل، عدم آموزش کارکنان، کارگران و عدم اعمال زون‌بندی در مجتمع بندر شهید رجایی است.

ـ حدود ۸ هزار تن چای به دلیل تغییر ماهیت و کیفیت ناشی از حرارت و ذرات معلق به پسماند تبدیل شده بود.

ـ در مورد دیگر حدود ۸ هزار تن برنج به پسماند تبدیل شد و تعداد زیادی کانتینر حاوی گوشت، ماهی، پای مرغ و دیگر مواد غذایی نیز آسیب دیدند.

ـ آلودگی خاک یکی از مسائل مهمی است که به دلیل انتشار مواد مختلف ناشی از انفجار به وجود آمده است. علاوه بر این، محوطه مورد نظر پیش از این نیز با مشکل آلودگی خاک و آب مواجه بوده است. به طور خاص، حدود ۳۶ هزار مترمکعب خاک آلوده شد که نیازمند مدیریت و پاکسازی مناسب است.

ـ برای کنترل آلودگی محیط زیستی جلسات متعددی با استاندار هرمزگان و اعضای ستاد مدیریت بحران استان برگزار شد، به پیشنهاد استاندار و اداره کل محیط‌زیست استان کمیته محیط‌زیست و سلامت تشکیل شد.

برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»   ۲۵ اردی بهشت ماه ۱۴۰۴ (بختی برای ویرایش این گزیده گزارش نداشتم.  ب. الف. بزرگمهر)

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!