«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۴۰۴ اردیبهشت ۲۲, دوشنبه

سیاه بازی به شیوه ی نازی آلمانی

درست با انگولک های زیرکانه ی «عموسام» به یاری مزدوران فرومایه ای چون لات بی همه چیز «یانکی»: دونالد ترامپ، آن زنباره ی بخت جو («فرصت طلب» بزبان تازی گزیده ی پارسی): «ایلان ماسک» و شماری دیگر از همپالکی های شان با هزار دوز و کَلَک، «نخست وزیر» («صدر اعظم») شده و با این همه، چنین می گوید:
«من در گزینش آمریکا [بخوان: «یانکی» ها] دست درازی نکردم؛ بدین سان، چشمِ آن را دارم که آنها هم در سیاست درونمرزی آلمان دست درازی نکنند.»* به شوخی بیمزه و بی رنگ و بویی می ماند؛ زیرا هم توده های مردم آلمان گواه چگونگی گردآوری آن شش رای بایسته برای برگزینی شکننده ی این «نازی تبار پفیوز»، ناساز با آنچه «قانون اساسی» خوانده می شود، بودند و هم «عمو سام» و نوکرانش از لات بی همه چیز «یانکی» در آنسو گرفته تا روبهکان و شغال های ریز و درشت «اروپای باختری» دست اندر کار و دیگر ریزه خواران شان در اروپای خاوری و نیز بسیاری از مردم جهان به چند و چون آن آگاهند. بدین سان، دیگر چه کسی می ماند تا چنین شوخی چندش آوری را بباورد؟! شاید آنگونه که ما پارسی زبانان در واکنش به چنین نمونه هایی بر زبان می آوریم:
تنها «جاودانه حافظ شیرین سخنِ شیراز» نمی داند.

ب. الف. بزرگمهر   ۲۲ اردی بهشت ماه ۱۴۰۴

* مرتس خطاب به دولت ترامپ: در سیاست آلمان دخالت نکنید

ـ صدراعظم جدید آلمان گفت: من در انتخابات آمریکا دخالت نکردم، بنابراین انتظار دارم آنها هم در سیاست داخلی آلمان دخالت نکنند.

ـ وی تأکید کرد که در گفت‌وگو با ترامپ، از منافع آلمان و اروپا با صراحت دفاع خواهد کرد و افزود: ما با هم بزرگتر از آمریکا هستیم و جمعیت مصرف کننده اروپا و کانادا به همراه هم بیشتر از آمریکاست. پیام من به آمریکا این است که ما با هم متحد و قدرتمند هستیم.

ـ واکنش مرتس در پاسخ به اظهارنظرهایی از سوی مقامات ارشد دولت ترامپ بود که از حزب راست‌افراطی آلترناتیو برای آلمان حمایت کرده بودند. هفته گذشته، سازمان اطلاعات داخلی آلمان این حزب را به‌طور رسمی به عنوان یک سازمان افراطی معرفی کرد. مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا، این تصمیم را «استبداد در لباس قانون» خواند.

برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»   ۱۷ اردی بهشت ماه ۱۴۰۴

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!