«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۴۰۴ اردیبهشت ۳۱, چهارشنبه

بله! بامزه بود هخا پوتین؛ ولی از نونازی ها کودن تر باز هم هستند ...

بله! بامزه بود هخا پوتین؛* ولی از نونازی ها کودن تر باز هم هستند؛ کسانی  که خردشان کم تر از اُلاغ زبانزد پارسی که دستش (پای جلویی اش) را دو بار در یک چاله فرو نمی کند؛ ولی آن ها دو بار که بجای خود، بارها و بارها پای شان را با «حُسنِ نیّت» در همان چاله ای که نونازی های کودن بدستور و راهنمایی های خداوندان خود بر سر راه شان کنده اند، فرو کرده و گناه آن را بگردن «لنین» و «استالین» و دیگر «بُلشویک ها» افکنده و می افکنند که گویا اگر انقلاب نمی کردند ـ انگار که انقلاب به خواست این و آن است! ـ امپراتوری تزاری لرزان روسیه از هم فرونمی پاشید و همان پیشرفت های غول آسایی در آن کشورِ در آستانه ی انقلابی دورانساز که همچنان نزدیک به ۹۰⸓ آن را دهگانانِ نیمه برده («موژیک») ای تازه از بند وابستگی بزمین و خرید و فروش بهمراه آن رها شده دربرمی گرفت، رخ می داد که در روسیه سوسیالیستی و سپس «اتحاد جمهوری های شوروی سوسیالیستی» رخ داد و چون نمونه، «امپراتور نخودچی کِشمِشوویچ»، موژیکی به نام «ولادیمیر ولادیمیرهویج» که کم ترین همانندی با «یوری گاگارین» ندارد را برای گردش به دور زمین می فرستاد تا چشم جهانیان خیره شود.

ب. الف. بزرگمهر   ۳۱ اردی بهشت ماه ۱۴۰۴ 

* پوتین: نونازی‌های اوکراینی در آزمونِ همچشمی کودن ‌ها دوم می‌شوند

«ولادیمیر پوتین»، مِهتَرِ جمهور روسیه، گفته است که «اوکراینی‌های» بنیادگرا (بجای «رادیکال») به شَوَندِ آماج گرفتن بناهای یادبود دلاوران «جنگ جهانی دوم» در «اتحاد جمهوری های شوروی سوسیالیستی» کودن هستند. او روز سه‌شنبه در بازدید از «کورسک»، سامانِ هم‌مرز با «اوکراین»، گفت:
«این رفتار به تنهایی شَوَندهایی بدست مان می‌دهد تا بگوییم که چنین کسانی انگاره ی (بجای «ایدئولوژی») نونازی دارند. او با بر زبان راندن یک شوخی شناخته شده افزود:
«اگر آنها در آزمونِ همچشمی کودن ها همپا می شدند، در جایگاه دوم جای می‌گرفتند؛ چرا؟ چون آنها کودن هستند و با کاری که انجام می‌دهند، سرشت خود را نشان می‌دهند.»

برگرفته از «آرتی»  ۳۱ اردی بهشت ماه ۱۴۰۴

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!