«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۴۰۴ فروردین ۲۰, چهارشنبه

نمودی از آینده ای نزدیک در همه جای جهان ...

نمودی از آینده ای نزدیک در همه جای جهان که چنانچه آدمی نتواند بهنگام سازندی دادگرانه که در آن آدمی گرگ آدمی نباشد، جایگزین سازند هم اکنون زمینگیر شده ی سرمایه داری نماید به نایودی اش در روندی شتابنده و دردناک در زینه هایی کوتاه و پی در پی خواهد انجامید.

ب. الف. بزرگمهر   ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴

* کارخانه‌های تاریک (Dark Factory) در کشور چین که هر روز بر شمارشان افزوده می‌شود، پدیداری «هوش ساختگی»، بی نیاز از کاربرد نیروی کار آدمی را به نمایش می نهند. کارخانه‌هایی در بیش تر بازه ها تاریک؛ زیرا سامانه های هوشمندِ خودکار نیازمند نور نبوده و به همین شَوَند کارخانه‌های تاریک  نامیده ‌شده اند. (بنیاد داده ها برگرفته از «تلگرام» با ویرایش، پارسی و بازنویسی درخور از اینجانب است.  ب. الف. بزرگمهر)

ویدئوی پیوست (برگرفته از «تلگرام» با نامگذاری اینجانب): نمودی از آینده ای نزدیک در همه جای جهان



هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!