«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۴۰۴ مهر ۷, دوشنبه

یورش به ونزوئلا رویارویی با همه ی آمریکای لاتین است

«دانیل اورتگا» رئیس‌جمهوری مشترک نیکاراگوئه اعلام کرد تجاوز نظامی آمریکا علیه ونزوئلا برابر با تجاوز علیه آمریکای لاتین خواهد بود.

وی افزود: آنها [ونزوئلا] به دنبال این رویارویی با یانکی‌ها نبوده‌اند؛ این یانکی‌ها هستند که با همه بشریت مقابله می‌کنند و می‌خواهند منطقه ما را به یک منطقه جنگی تبدیل کنند؛ اما ما مطمئن هستیم که آنها قادر به تبدیل آن به یک منطقه جنگی نخواهند بود، زیرا حمله به جمهوری بولیواری ونزوئلا، مقابله با همه آمریکای لاتین است.

برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»  پنجم مهر ماه ۱۴۰۴

بختی برای ویرایش این نیمچه گزارش نداشتم.  ب. الف. بزرگمهر

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!