«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۴۰۳ اردیبهشت ۱۳, پنجشنبه

نشانه ای آشکار از سستی و لرزش رژیم فراراست همچنان فرمانروا بر سرزمینی باستانی

گویی یَهُوه و الله در سازشی آسمانی، «عزراییل» را برای ستاندن جان عرب های نگونبخت آن سرزمین باستانی رهسپار نموده اند

گزارش زیر این یادداشت را که می خواندم با خود گفتم: این دیگر نشانه ای آشکار از سستی و لرزش رژیم فراراست و تبهکار همچنان فرمانروا بر آن سرزمین باستانی است. به زبان آوری (اعتراف) ناگزیر و شاید ناخواسته ای که آن دیوان یاد شده در گزارش را از گروگان گیری همه ی آن ها که از بمباران های ددمنشانه ی بمب افکن های عزراییلی جان برده و همچنان سرنوشتی ناروشن دارند، می ترساند؛ تُف به چنین رژیم پلید و ننگینی که نه تنها توده های مردم آگاه و بیگناه یهودی از هستی آن شرمسارند که مایه شرمساری همه ی جهان است؛ گونه ای شرمساری و بیزاری از ژاد آنچه توده های مردم ایران از زندگی در زیر فرمانروایی رژیم تبهکار و بی آبروی دزدان اسلام پیشه با همه ی جان و روان خود می سُهند.

مرگ بر همه ی چنین رژیم هایی که بر بنیاد نفرت پراکنی دینی و آیینی میان توده های مردم نادان و ناآگاه نگاه داشته شده، همچنان روی پای خود ایستاده اند!    

مرگ بر امپریالیسم جهانی بسرکردگی «یانکی» ها که پرورش دهنده، برانگیزاننده و پشتوانه ی چنین رژیم هایی در همه ی جهانند!

ب. الف. بزرگمهر   ۱۳ اردی بهشت ماه ۱۴۰۳

زیرنویس پرتور:

کاری می کنید که سرانجام خوب و خوشی برای عرب های ددمنش که باید گورشان را از سرزمین سپندینه ی یهودیان گم کنند، نخواهد داشت؛ می پندارید که تنها آن ها می توانند گروگان بگیرند؟ نه! ما هم می توانیم به خونخواهی از کشته شدگان یهودی، همه ی آن هایی که از بمباران ها جان بدر برده یا در سوراخ سنبه های آن باریکه پنهان شده اند را گروگان بگیریم؛* گزینش با خود شما که می خواهید فرمان بازداشت مان را بدهید!

از زبان نادان یابو:  ب. الف. بزرگمهر   ۱۳ اردی بهشت ماه ۱۴۰۳

* بماند که توده های عرب پلستینی از همان آغاز ساخت و پرداخت کشوری به نام «عزراییل»، گروگان بشمار آمده و هر از گاهی و به هر بهانه ای جان شان ستانده شده است؛ گویی یَهُوه و الله در سازشی آسمانی، «عزراییل» را برای ستاندن جان عرب های نگونبخت آن سرزمین باستانی رهسپار نموده اند.   

***

اسرائیل به آمریکا «هشدار داده» که اگر دیوان کیفری بین‌المللی لاهه حکم بازداشت رهبران سیاسی و فرماندهان نظامی اسرائیل را صادر کند، اقداماتی انجام خواهد داد که «می‌تواند منجر به فروپاشی تشکیلات خودگردان فلسطینی شود».

وبسایت اکسیوس پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت به نقل از دو مقام اسرائیلی و آمریکایی نوشت اسرائیل به واشینگتن اطلاع داده که مقامات تشکیلات فلسطینی بر دادستان دیوان لاهه برای صدور حکم بازداشت سران اسرائیل «فشار» می‌آورند.

بر اساس این گزارش، اسرائیل هشدار داده اگر چنین احکامی صادر شود، حکومت خودگردان را مسئول آن خواهد دانست و با انجام «اقدامات قوی» که می‌تواند فروپاشی تشکیلات فلسطینی را در پی داشته باشد، تلافی خواهد کرد.

یک مقام ارشد اسرائیلی به اکسیوس گفت احتمال صدور حکم بازداشت مقامات ارشد سیاسی و نظامی از سوی دیوان لاهه، «واقعی» است.

کاخ سفید، دفتر نخست‌وزیر اسرائیل و مقامات تشکیلات فلسطینی از اظهار نظر در خصوص این گزارش خودداری کردند.

اکسیوس پیشتر گزارش داده بود که نخست‌وزیر اسرائیل در تماس تلفنی یکشنبه شب این هفته با جو بایدن، برای جلوگیری از صدور چنین احکامی از سوی دیوان لاهه، از آمریکا کمک خواست.

بر خلاف نگرانی جدی ایجاد شده در میان سران اسرائیل در خصوص اقدام احتمالی دیوان لاهه به صدور احکام جلب، یک مقام آمریکایی به اکسیوس گفت، دولت بایدن فکر نمی‌کند که چنین سناریویی قریب‌الوقوع باشد.

اعضای هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا این هفته به دیوان لاهه هشدار دادند در صورت صدور حکم جلب سران اسرائیل، آمریکا نیز علیه مقامات آن دیوان اقدام خواهد کرد.

گزارش‌های رسانه‌های آمریکا حاکی است واشینگتن کشورهای متحد را نیز به اقدام مشابه علیه قضات دیوان تشویق خواهد کرد.

بنیامین نتانیاهو چند بار در روزهای اخیر به شدت علیه احتمال صدور احکام جلب علیه مقامات اسرائیل موضع گرفته و اسحاق هرتسوگ، رئیس‌جمهور اسرائیل هم در دیدار روز چهارشنبه در اورشلیم با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، احتمال صدور حکم بازداشت سران اسرائیل از سوی دیوان لاهه را محکوم کرد.

دیوان لاهه با شکایاتی که تشکیلات خودگردان فلسطینی در طول سال‌ها علیه اسرائیل ارائه کرده، در حال تحقیق در خصوص عملیات ارتش اسرائیل علیه گروه افراطی حماس در باریکه غزه در سال ۲۰۱۴ میلادی است.

این دیوان همچنین گسترش شهرک‌سازی‌های اسرائیلی در اراضی فلسطینی را مورد تحقیق قرار داده و بر اساس گزارش‌ها، از هم اکنون در حال گردآوری شواهد و مدارک در خصوص جنگ کنونی ارتش اسرائیل در باریکه غزه نیز هست.

دیوان کیفری بین‌المللی لاهه برای رسیدگی به جرایم نسل‌کشی، جنایات علیه بشریت، جنایات جنگی و جنایت تجاوز با استناد به «منشور رم»، مصوبه سال ۱۹۹۸ میلادی، برپا شد.

اسرائیل و آمریکا هرچند «اساسنامه رم» را امضا کردند، اما با خودداری از نهایی کردن آن، عضو دیوان نیستند.

تشکیلات خودگردانی، شاکی اصلی اسرائیل، ۹ سال است عضو دیوان کیفری است.

برگرفته از تارنگاشت دروغپردازِ و بی هیچگونه مسوولیتِ اخلاقیِ وابسته به وزارت امور خارجی یانکی ها: «رادیو فردا»    ۱۳ اردی بهشت ماه ۱۴۰۳

بختی برای ویرایش این گزارش نداشتم.  ب. الف. بزرگمهر

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!