گوشزد به گروهبندی های سر تا دُم انباشته از ناکسان و نابکارانِ دورویی بجانِ مردم ایران افتاده که سرگرم چانه زنی با پلیدترین و فرومایه ترین دستگاه دیوانسالاری روی کار آمده در تاریخِ فرمانروایی «یانکی» ها و کارچاق کنی برای پیشبرد آماج های اهریمنی شان برای نابودی ایران زمین اند و همزمان می کوشند گاگول های برجای مانده از رژیم بی سر و سامانِ دزدان اسلام پیشه را بفریبند.
سرزمین ایران به شوندهای گوناگون به هر رو برجای خواهد ماند و آن اهریمنان به خواست های خود دست نخواهند یافت؛ این شمایید که ننگ تاریخی دیگری را با خود بگور خواهید برد.
ب. الف. بزرگمهر هشتم مهر ماه ١۴٠۵
***
نخست خدا، سپس خودم و دیگر هیچ!
در جهان کنونی بویژه از دوره ای که من پا به میدانِ سیاست نهاده ام، هر چه مغزت سبک تر باشد، سبکبارتر و آسوده تری؛ تنها همین بس که مرا چون نمونه و راهنمایِ کار و بار خود برگزینی تا همه چیز در چشم بهم زدنی رنگی دیگر بخود گرفته و همواره کامروا باشی! یادت هم نرود که هیچ کاری بی خواست خدا پیش نمی رود؛ بدین سان آرنگی که برای پیشرفت خود برمی گزینی خودبخود روشن می شود: نخست خدا، سپس خودم و دیگر هیچ؛١ دیگران چیزی بیش از پیچ و مهره ها و ابزارهایی چون نردبان برای رسیدن به خواست های تو نیستند که از میان شان می توانی چاپلوس ترین ها، چرب زبان ترین و خایه مال ترین ها را برگزینی تا برایت آوازه گری کرده یا اگر از وی خواستی سیبی از درخت باغچه چیده، برایت بیاوَرد، سیب را با درختِ از ریشه درآمَده بیاورد.٢ همین ویژگی ها را می توانی در گفتگو با داد و ستدگران و سوداگرانی که آماده ی انجام هر کاری برایت بوده و به هر شَونَدی در برابرت بهتر سر خم کرده و بگاهِ بایسته کونَت را هم ماچ کنند،٣ بکار گیری.
از زبان لات بی همه چیز «یانکی»: ب. الف. بزرگمهر ١٨ تیر ماه ١۴٠۵
https://www.behzadbozorgmehr.com/2026/07/blog-post_09.html
پی نوشت:
١ ـ چیزی در مایه ی «کون لَقِّ دیگران»
٢ ـ «دیکتاتور کسی است که برای چیدن یک سیب، درخت را از ریشه در می آورد.» گفته ای از «مُنتسکیو» یکی از برجسته ترین دانشمندان دوران نامور به «روشنگری» در فرانسه
همچنین بنگرید به یادداشتِ «اگر گلی را دوست دارید ...»
ب. الف. بزرگمهر هشتم خرداد ماه ۱۳۹۲
https://www.behzadbozorgmehr.com/2013/05/blog-post_4779.html
٣ ـ بنگرید به یادداشتِ «من هم چشم دیدن دَک و پوزِ این جانور جنجالی را ندارم» ب. الف. بزرگمهر ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۴ در پیوند زیر:
https://www.behzadbozorgmehr.com/2025/04/blog-post_32.html
ترامپ گفت: «من به شما میگویم؛ این
کشورها ما را فرامی
خوانند؛ کونم را ماچ می کنند. آنها برای سوداگری با
ما جان می دهند:
«خواهشمندم؛ خواهشمندم آقا سازشی بکنیم. من هر کاری انجام خواهم داد؛ هر کاری [که بخواهید] می کنم آقا.»
برگرفته از «آرتی» ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴
ب. الف. بزرگمهر ١٩ اَمرداد ماه ۱۴۰۴
https://www.behzadbozorgmehr.com/2025/08/blog-post_10.html
«توپی برای هر دوی شان در کردیم؛ دوان دوان آمدند اینجا تا زیر سایه ی ما پیمان همزیستی دوستانه دستینه کنند؛ می خواستند کون مان را هم ماچ کنند که نگذاشتم؛ جلوی این همه دوربین، خوشایند نبود.»

هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر