«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۴۰۲ شهریور ۲۶, یکشنبه

انشاء الله کیر غول فساد را خواهیم شکست ...

... با این همه، منصفانه اذعان می کنید که مبارزه با فساد از درون نظامی که کون همه ی دست اندرکارانش گهی است و حتا دامن رهبر فرزانه و عظیم الشأن مان که چندین و چند حساب بانکی پر و پیمان در ممالک محروسه ی غرب و اینا دارد را نیز می گیرد، کاری بسیار سخت، غول آسا، نشدنی یا دستکم بسیار زمانبر است؛ بگونه ای که عمر من و شما و دیگر مبارزین را هم اگر سر هم کنیم، مَعَ الاسف کفاف پاک کردن خیمه و خرگاه نظام که در اقصی نقاط جهان از کانادا گرفته تا جزیره های کوچک میان اقیانوس ها دامن گسترده را نمی دهد. با این همه، ما با از جان گذشتگی، انشاء الله کیر غول فساد را خواهیم شکست و آن را به نسل های بعدی خودمان پیشکش خواهیم نمود تا سوار بر آن با آسودگی خاطرِ بیش تر، هر اندازه دل شان خواست به سفر حج بروند. پیشنهاد خوب و معقولی را هم که دو سال پیش یکی از سردسته های قاچاقچی در میان نهاده و گفته بود: «ما ظرف سه سال قادریم کشت تریاک را در سیستان و بلوچستان به سطح مصرف کشور برسانیم»*، مَدِّ نظر قرار خواهیم داد تا کار انشاء الله سرعت لازم گرفته، بیش از اندازه کش نیاید. و من الله توفیق!

از زبان دژخیم الدوله شبکور خون آشام نظام خرموش پرور:  ب. الف. بزرگمهر   ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۲

* برگرفته از «اسپوتنیک»   ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۰

***

رئیسی: در مبارزه با فساد خط قرمزی در دولت وجود ندارد

رئیس جمهور ایران با بیان اینکه در گذشته بعضاً در مبارزه با فساد خط قرمزهایی وجود داشت، گفت: ما این خط قرمزها را بهم زدیم و گفتیم خط قرمز ما منافع ملی است و با مفسد ولو در اندرونی افراد دارای مسئولیت و نفوذ باید برخورد شود و برخورد شد.

به گزارش اسپوتنیک و به نقل از تسنیم، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز شنبه و در سالروز شهادت حضرت امام رضا علیه السلام، با حضور از پیش اعلام نشده در مرکز شبانه‌روزی مبارزه با مفاسد نهاد ریاست جمهوری، از سامانه ۲۷۷۷ این مرکز بازدید کرد و در جریان نحوه اخذ و پیگیری گزارشات مردمی در زمینه مبارزه فساد قرار گرفت.

رئیس جمهور ایران طی سخنانی در جمع مدیران و کارشناسان این مرکز، حساسیت افکار عمومی در جامعه اسلامی را نسبت به وقوع کمترین فساد و مطالبه‌گری برای رفع آن، کاملا درست و بجا دانست و بیان اینکه مبارزه با فساد از اهداف محوری و اصلی دولت مردمی سیزدهم است، گفت: فسادستیزی پیمان نانوشته میان این دولت و مردم است، لذا اولین کسانی که باید در زمینه مبارزه با فساد پیشرو و پیش‌قدم باشند، دولتمردان هستند.

رئیسی با تاکید بر ضرورت و اهمیت پرهیز از عادی‌انگاری فساد در هر سطح و مقداری، اولین گام در ایجاد امیدواری میان مردم در زمینه مبارزه با فساد را داشتن گوش شنوا برای شنیدن گزارشات مردمی از سوی دولت دانست و تصریح کرد: اصلاح امور و ایجاد تحول در گرو سلامت نظام اداری کشور است و اگر نظام اداری ما عاری از فساد نباشد، اصلاح امور مردم نیز با اختلال مواجه خواهد شد.

رئیس جمهورایران در ادامه در تشریح اهداف راه‌اندازی مرکز شبانه‌روزی مبارزه با مفاسد در دولت مردمی، افزود: در گذشته، بعضا در مبارزه با فساد خط قرمزهایی وجود داشت و بعضی مسئولین می‌گفتند فلان شخص خط قرمز ما است و نباید به آن نزدیک شوید.

رئیسی اضافه کرد: شما دیدید که ما در قوه قضائیه این خط قرمزها را بهم زدیم و گفتیم خط قرمز ما منافع ملی است و با مفسد ولو در اندرونی افراد دارای مسئولیت و نفوذ باید برخورد شود و برخورد شد. در دولت هم مقرر کردیم اولا سرچشمه فساد کور شود، ثانیا اگر هم تخلف یا فسادی رخ داد، خود دولت در برخورد، پیشرو و پیش‌قدم باشد.

رئیس جمهور ایران با اشاره به اینکه در معاونت مبارزه با مفاسد اقتصادی وزارت اطلاعات در این دو سال، موارد مهمی کشف و برخورد و عوامل آن به دستگاه قضایی معرفی شده‌اند، اظهار داشت: در دولت مردمی برای رویکردهای اصلی از جمله مبارزه با فساد، سازوکار مشارکت مردم دیده شده است و کار شما در این مرکز در واقع جلوه‌ای از مردمی‌سازی مبارزه با فساد است.

رئیسی در ادامه یکی از شروط اصلی خود در انتخاب اعضای دولت اعم از وزرا و استانداران را برخورداری آنها از روحیه فسادستیزی دانست و گفت: قطعا اگر کسی روحیه فسادستیزی نداشته باشد و نسبت به وقوع فساد بی‌تفاوت باشد، در همکاری او با دولت تجدیدنظر صورت خواهد گرفت.

رئیس جمهورایران با تاکید بر ضرورت مبارزه با فساد در هر سطحی، پیگیری مجدانه گزارشات را در موفقیت مبارزه با فساد مهم و ضروری دانست و گفت: اعلام مصادیق فساد در جامعه بدون برخورد یا بیان نتایج پیگیری، از اشکالات اساسی و آسیب‌های امر مبارزه با فساد است و موجب نا امیدی و بی‌اعتمادی مردم خواهد شد.

برگرفته از «چوب دو سر گُه»    ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۲ (بختی برای ویرایش این گزارش نداشتم. برجسته نمایی های بوم، همه جا از آنِ من است.  ب. الف. بزرگمهر)

پرتور پیوست:

دژخیم الدوله ی رژیم خرموش پرور در کنار پرچم کژدم نشان آراسته به خرچنگ غورباغه های تبار «یأجوج و مأجوج»  ب. الف. بزرگمهر  ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۲

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!