«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۳۹۱ خرداد ۱۱, پنجشنبه

مشتی نمونه ی خروار و نشانه ای از کشور و اقتصادی بی در و پیکر در دست دزدان نابکار!

نشانه های پوسیدگی و تباهی «اسلام پناهان» از سر تا دُم که دامن ملت ایران را نیز گرفته است!

به گزارش خبرنگار قضایی فارس، تورگ نماینده دادستان و ناظر شناسایی اموال گروه آریا درباره شرکت‌های صوری و کاغذی تأسیس شده توسط گروه آریا اظهار داشت:
طبق گزارش کارشناسان رسمی دادگستری حدود ٦٠ شرکت صوری و فقط برای ارائه فاکتورهای غیرواقعی تأسیس شده و در خدمت گروه آریا بودند. وی افزود:‌
در این زمینه از نهادهای مختلف از جمله اداره ثبت شرکت‌ها استعلام کردیم که در نهایت مشخص شد نشانی همه این شرکت‌ها دروغ است و افرادی که اسمشان به عنوان مدیران یا سهامداران شرکت‌ها در پرونده شرکت‌ها ثبت شده خودشان از این ماجرا خبر نداشتند.

تورگ درباره ادعای وکیل مدافع مه‌آفرید مبنی بر اینکه خبر واگذاری ١۷ هزار هکتار اراضی به گروه آریا دروغ است، گفت:
در این خصوص از معاون وزیر استعلام کردیم که اعلام کردند، حدود ١۷ هزار هکتار زمین به گروه آریا واگذار شده است. بخشی از آن قبل از واگذاری شرکت تراورس بابت استفاده از درختان جنگل برای تولید تراورس بوده است. وی افزود:
در شرایط فعلی طبق استعلام از شرکت‌های گروه آریا ٢٩ میلیون و ۷١٣ هزار و ٨٤١ متر مربع از طرف سازمان‌های مختلف به این مجموعه زمین واگذار شده است که تنها در یک مورد یک میلیون و ٣٠٠ هزار مترمربع برای اجرای طرح گردشگری در گیلان از سوی اداره کل مسکن و شهرسازی دریافت کرد.

تورگ با اشاره به پروژه آب معدنی گهر لرستان گفت:
گروه آریا در این خصوص مجوزی مبنی بر برداشت ٢۵٠ لیتر آب در ثانیه از منابع زیرزمینی برای شرکت گهر درود لرستان دریافت کرد که بسیار نگران‌کننده بود و می‌توانست در لرستان فاجعه به بار بیاورد.

نماینده دادستان با بیان اینکه تمام اموال گروه آریا شناسایی و ساماندهی شده است، گفت:
گوشت‌هایی که از استرالیا وارد شده بود به میزان ۵٠٠ تن بود که به مبلغ ۵ میلیارد تومان فروخته شد.

تورگ درباره سوابق تحصیلی مه‌آفرید امیر خسروی گفت:
او بعد از ورود به دانشگاه با معدل دیپلم ١٠ بعد از گذراندن ٦ ترم در رشته تحصیلی عمران تنها موفق به گذراندن ١۷ واحد درسی شد و با معدل ٦ از دانشگاه اخراج شد.

وی ادامه داد:
او در ابتدای زندگی مشترک در یک زیرزمین واقع در شهرستان کرج ساکن بود که به گفته همسرش برای خرید احشام به شهرستان‌های مختلف می‌رفته و تا سال ٨٠ در کنار این شغل مشغول چوب‌داری هم بوده است تا اینکه با استفاده از رانت اطلاعاتی آب معدنی داماش را در گیلان تأسیس کرد.

نماینده دادستان ادامه داد:
از سال ٨۵ وقتی متهم همراه برادرانش گروه آریا را با ۵٠ میلیون تومان تشکیل داد، اقدام به تأسیس شرکت‌ها و مؤسسات مالی می‌کند که در این زمینه ۵۷ شرکت به ثبت رسیده و ٤ شرکت بزرگ دولتی را نیز تصاحب می‌کند. همچنین ٦٠ شرکت کاغذی وجود دارد که برای فرار مالیاتی تأسیس شده بودند. تورگ افزود:
مه‌آفرید به لحاظ ارتباط سازمان‌یافته باب سوء‌استفاده را باز کرده و با جلب اعتماد و فریب افراد راه فساد را پیشه کرده بود و برای نیل به اهداف خود مسئولان استانی و کشوری را تحت عنوان امور خیریه مانند ساخت مسجد و مدرسه فریب داده است.

تورگ خاطرنشان کرد‌:
پس از چند سال بخاطر عدم توانایی در مدیریت شرکت داماش بدهی زیادی بوجود آورده تا جایی که تعداد چک‌های برگشتی وی در قبال بانک‌های کشور بالغ بر ٨٠ فقره بوده است که بانک‌ها اعطای دسته‌ چک و تسهیلات به وی را ممنوع کرده بودند. به همین دلیل اقدام برقراری ارتباط با کارمندان بانک مرکزی و پرداخت رشوه برای رفع سوء‌اثر چک برآمد که در نهایت از سوی وزارت اطلاعات پرونده‌ای برای وی تشکیل و در مجتمع رسیدگی به جرائم اقتصادی محکوم شد.

تورگ با بیان اینکه وکیل مه‌آفرید مدعی است نپرداختن مصوبه بانک صادرات باعث انحراف شده درحالی که متهم پیش از آن هم سوء سابقه داشته است، گفت:
این محکومیت هم موجب درس عبرت مه‌آفرید نشد تا جایی که عمده اقدامات خلاف وی طی سال‌های ٨٨ تا ٩٠ به اوج رسید.

نماینده دادستان با بیان اینکه مه‌آفرید برای گروه آریا ۵٠٠ واحد مسکونی و باغ در بهترین نقاط تهران و کشور خریداری کرده بود، گفت:
زندگی در سطح طاغوتی، اختصاص ٤ خودروی لوکس، استخدام پیشخدمت خارجی، خرید جواهرات میلیاردی، خرید چند باب منزل مسکونی در بهترین منطقه پایتخت، خرید بالگرد در کشورهای آسیای شرقی از جمله مواردی است که پس از تحول عظیم در زندگی مه‌آفرید رخ داده است. وی افزود:
طبق اسناد موجود درباره فهرست اعتبارات گشایش یافته فقط بین سال‌های ٨٨ تا ٩٠ مبلغ ۵٣ هزار میلیارد ریال به نفع شرکت‌های گروه آریا گشایش اعتبار شده درحالی که بسیاری از خانواده‌های ایرانی برای گرفتن یک وام ۵ میلیون تومانی با مشکلات عدیده روبرو هستند. در زمان شرکت‌های دولتی ١٤ هزار کارگر تحویل مه‌آفرید شد که او حق تعدیل نداشت؛ اما فقط در یک نمونه و در گروه صنعتی فولاد ٨٠٠ نفر را اخراج کرد. در ٤۵ شرکت باقیمانده حدود ٣ هزار نفر مشغول به کار هستند؛ در حالی که در برخی شرکت‌ها کارگرانی فاقد تخصص و با حداقل حقوق با تراکم بالا مشغول کار هستند.

تورگ با بیان اینکه پیش از ١٩ هزار میلیارد اعتبار ارزی با هدف حمایت از صنعت گشایش یافته است، گفت:
مه‌آفرید ضمن تشکیل شرکت‌های مختلف تلاش کرد تا منابع بانک‌ها را در اختیار بگیرد تا جایی که مدیران فعلی گروه آریا که پس از دستگیری مدیران قبلی روی کار آمدند درباره روش‌ها و سیستم‌های مدیریت مه‌آفرید دچار سردرگمی شده‌اند.

ناظر شناسایی و ساماندهی اموال گروه آریا گفت:
هرچند شرکت‌های گروه آریا دارای شخصیت مستقل حقوقی هستند، اما تمام عملیات خرید و فروش شرکت‌ها در اختیار دو خواهر بوده است و در بسیاری از موارد به خاطر محرمانه تلقی کردن عملیات امور در دفاتر دوم گروه صورت می‌گرفت و طراحی چنین ساختاری باعث شده بود که منابع مالی در حساب‌های شخصی افراد آمده و از پرداخت مالیات فرار کنند. تورگ افزود:
اگر تدابیر مسوولان قوه قضائیه نبود، شرکت گروه صنعتی فولاد با ٦ هزار کارگر باید تاوان خودکامگی گروه آریا را می‌داد.

نماینده دادستان افزود:
باغ‌ها و ویلاهایی در بهترین مناطق پایتخت با پیشرفته‌ترین تجهیزات تفریحی در اختیار گروه آریا بود که به مدیران ارشد این گروه تعلق می‌گرفت و به عنوان نمونه ١٨ مورد آپارتمان در رشت در اختیار پرسنل گمرک قرار گرفته بود.

تورگ با اشاره به خرید ٣ تیم فوتبال در استان‌های گیلان، خوزستان و لرستان، اظهار داشت:
دست گذاشتن گروه آریا و شخص مه‌آفرید که هیچ علاقه‌ای به فوتبال ندارد بر روی استان‌هایی که  فرهنگ خاص قومی قبیله‌ای دارند، نشاندهنده این است که این فرد به دنبال جذب هواداران برای رسیدن به اهدف سیاسی و اجتماعی بوده است. وی گفت:
طبق آخرین بررسی‌ها، میزان بدهی گروه آریا به بانک‌ها با احتساب سود، جریمه و دیرکرد حدود ٣ هزار و ۵٠٠ میلیارد تومان است که عمده آن به صورت غیرقانونی از بانک خارج شده و از محل همین وجوه بود که درصدد برآمد بانک آریا را افتتاح کند.

تورگ با بیان اینکه مه‌آفرید با اهدافی که داشته علاوه بر دست‌اندازی به بیت‌المال در مسائل زیربنایی کشور وارد شده است، تا به چپاول از بیت‌المال وانحصارگری در امور ادامه دهد، گفت:
این اقدامات مانند مجوز برداشت ٢۵٠ لیتر آب در ثانیه از منابع زیرزمینی و موضوع واگذاری زمین در سایه فساد ٣ هزار میلیاردی نادیده مانده است.

نماینده دادستان اظهار داشت:
این گروه در حوزه‌های مختلف مانند چوب، لوازم خانگی، لوازم الکترونیک، دامداری، حمل و نقل، پخش و توزیع، بیمه، «آی تی»، ورزش و موارد دیگر مانند سرطان در حال گسترش بود. همچنین اقداماتی مانند خرید تراورس، خرید کشتی، آژانس هواپیمایی، خرید اسکله در روسیه، ترخیص کالا، خرید اموال کالا، برای دور از دست ماندن از نمایندگان دولت، تهیه نقشه از روستاهای کشور، تهیه نقشه مویرگی کشور، در شرکت جهت ترسیم ایرانیان، برنامه‌ریزی برای اختیار کردن انحصاری حوزه‌‌های اساسی مانند فولاد، گوشت، مرغ و روغن از کارهایی است که گروه آریا انجام داده و به مراتب به دنبال اهداف بالاتر و پلیدتر از فساد مالی بود که ابعاد امنیتی آن باید لحاظ شود.

وی با اشاره به فرار گروهی از متهمان این پرونده مانند خاوری و برادر مه‌آفرید گفت:
این کار حکایت از اقدامات عامدانه و عالمانه این افراد داشته و نوع فعالیت این گروه مصداق فرمایش مقام معظم رهبری در زمینه برخورد با مفاسد اقتصادی است.

وی با بیان اینکه این فساد محصول رانت و غفلت نظارت بر فعالیت این مجموعه‌‌ها بوده است، گفت:
اگر خواست خداوند بر کشف این فساد نبود در قبال این فساد و انحصارطلبی آن بلای بزرگی در انتظار مردم بود.

«خبرگزاری فارس»       هفتم خرداد ماه ١٣٩١

این گزارش را با آنکه نیازمند ویرایش بیش تری بود، تنها اندکی ویرایش نموده ام. عنوان و زیرعنوان از آنِ من است.    ب. الف. بزرگمهر

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!