صفحات

۱۴۰۴ مهر ۲۳, چهارشنبه

کشتارگاهی به همان بزرگی ...

پیش تر میهن ارژمندمان را به زندانی بزرگ دگردیسیده بودند؛* از چندی پیش به این سو ایران دیگر تنها یک زندان بزرگ نیست؛ کشتارگاهی به همان بزرگی که جز جَک و جانوران دزد فرمانروا همه گناهکارانی سزاوار داغ و درفش اند و باید راهیِ دوزخ شوند.

ب. الف. بزرگمهر  ٢٣ مهر ماه ١۴٠۴

«این چه بیدادی است که بر ایران و خلق های آن می رود؟»  ب. الف. بزرگمهر    چهارم شهریور ماه ۱۳۹۷

https://www.behzadbozorgmehr.com/2018/08/blog-post_80.html

***

فریاد «نه به اعدام» در زندان قزلحصار

در دومین روز اعتصاب غذای گسترده در زندان قزلحصار، زندانیان "واحد ۲" یکصدا با فریاد «نه به اعدام» خشم و اعتراض خود را علیه ماشین مرگ حکومت فریاد زدند و از مردم ایران خواستند صدای آنان باشند.

امروز سه‌شنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۴، همزمان با نودمین هفته از کارزار سراسری «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»، این زندانیان که از روز دوشنبه ۲۱ مهر در اعتصاب غذا به سر می‌برند، با انتشار پیامی خواستار لغو فوری تمام احکام اعدام شدند.

آنان میگویند: اعدام، نه عدالت است و نه بازدارنده، بلکه تنها ابزار سرکوب و ارعاب مردم است.

منابع داخلی گزارش می‌دهند مأموران امنیتی با تهدید، فشار و قطع تماس‌ها تلاش کرده‌اند زندانیان را وادار به شکستن اعتصاب کنند، اما اعتصاب‌کنندگان اعلام کرده‌اند:

«تا زمانی که صدایمان شنیده نشود و چرخ اعدام نایستد، دست از اعتراض نمی‌کشیم.»

این اعتصاب در حالی ادامه دارد که در روزهای اخیر دست‌کم ۱۶ زندانی برای اجرای حکم به سلول‌های انفرادی منتقل شده‌اند — اقدامی که موجی از نگرانی و خشم در میان زندانیان، خانواده‌ها و فعالان حقوق بشر برانگیخته است.

 برگرفته از تلگرام   ٢٢ مهر ماه ١۴٠۴

ویدئوی پیوست: کشتارگاهی به همان بزرگی



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

از دریافت دیدگاه ها و انتقادهای شما خرسند خواهم شد.