صفحات

۱۴۰۴ مرداد ۵, یکشنبه

نه تنها انگولک در آفرینش الهی که انگولکِ خود الله

می بینید این جانور دوپا لعنت الله تا کجا پایش را از گلیم خود درازتر کرده و کَاَنَّهُ استغفرالله رَبّی اَتوبه، کار را بجایی می رساند که الله از تخت عَرشش برخاسته به ناکجاآبادی در سپهر بیکرانه بگریزد تا دیگر هیچ مومنی از مُسلم و یَهود و ترسایی گرفته تا دیگر مومنین ریز و درشت پراکنده در اینجا و آنجا نتواند بهنگام نیاز و بدبختی و اینا دست بدامن باریتعالی شود.* چنین کار حرام و ناسزایی، تنها انگولک در آفرینش الهی نیست که زبانم لال، انگولک خود الله است. تُفو، تُفو، تُفو!

از زبان «کیر خر نظامِ خرموش پرور»:  ب. الف. بزرگمهر   پنجم امرداد ماه ۱۴۰۴  

* ژاپن می‌خواهد با یاخته ‌های بنیادی، رویانِ آدمی بیافریند

ـ دست اندرکاران بهداشتی ژاپن بتازگی به برنامه ای آزمایشی اشاره کرده‌اند که به پژوهشگران پروانه ی بهره وری از یاخته های برای فرآوریِ رویانِ (جنین) آدمی را می دهد.

ـ کارگروهی از ویژه کارانِ ژاپنی در زمینه ی بد و نیک زیستی، چراغ‌سبز بهره وری از «یاخته‌های بنیادی القایی پرتوان» (iPS) را روشن نموده است. این یاخته‌ها را می‌توان از راه برنامه‌ریزی ژنتیکی از یاخته‌های پوست انسان فرآورد و از آن‌ها برای ساخت اسپرم و تخمک انسانی بهره گرفت که سپس می‌توانند برای فرآوری رویان‌های انسانی با توانایی رویش با یکدیگر آمیخته شوند.

برگرفته از «تلگرام»   پنجم امرداد ماه ۱۴۰۴ (با ویرایش و پارسی نویسی درخور از اینجانب:  ب. الف. بزرگمهر)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

از دریافت دیدگاه ها و انتقادهای شما خرسند خواهم شد.