صفحات

۱۴۰۱ شهریور ۲۷, یکشنبه

بازداشت و زخمی شدن ده‌ها تن در سنندج و سقز

بنابر گزارش‌های منتشر شده از سوی نهادهای حقوق‌بشری، تاکنون دست‌کم ۳۸ تن در شهرهای سنندج و سقز با شلیک سرراست نیروهای گارد یگان ویژه و ضربات باتوم مجروح شده و ۱۳ تن نیز از سوی این نیروها بازداشت شده‌اند.

در اعتراضات روز گذشته سقز دست‌کم ۳۳ تن با شلیک سرراست نیروهای یگان ویژه مجروح شده‌اند که ۵ تن از آنها به دلیل وخامت وضعیت جسمانی به مراکز درمانی تبریز منتقل شده‌اند.

پارسا صحت ٢٣ ساله، نچیروان معروفی ۱۸ ساله و کیان درخشان به همراه دو تن دیگر که همگی از ناحیه چشم مجروح شده‌اند به دلیل وضعیت وخیم جسمانی به مراکز درمانی تبریز منتقل شده‌اند.

بنابر این گزارش، ۱۴ تن از مجروحان اعتراضات روز گذشته سقز هم‌اکنون در بیمارستان شفا در این شهر بستری هستند و ماموران امنیتی علیرغم مجروحیت و بستری بودن آنها را تحت فشار قرار داده و از آنها بازجویی کرده‌اند. همچنین، گزارشات حاکی از آن است که نهادهای امنیتی در سقز پرسنل بیمارستان‌ها را نسبت به خبررسانی درباره وضعیت و شمار افراد مجروح شده تهدید کرده‌اند.

از سوی دیگر، در اعتراضات شب گذشته سنندج نیز دست‌کم ۵ شهروند معترض زخمی شده‌اند که سه تن از آنها با تفنگ ساچمه‌ای زخمی شده و ۲ تن نیز که یکی از آنها یک دختر نوجوان ۱۴ ساله است در اثر ضرب و شتم و ضربات باتوم زخمی و در بیمارستان بستری شده‌اند.

در سقز دست‌کم ۸ شهروند از سوی نهادهای امنیتی بازداشت شده‌اند که تاکنون هویت پنج تن از آنها به نام‌های آرین مجیدزاده ۱۷ ساله،میدیا رحیمی ۱۷ ساله، اهون هوشمند، کامیار حیدری و بهرام دیدار روشن شده است.

همچنین ده‌ها تن از کنشگران مدنی در شهرهای سنندج و سقز در دو روز گذشته از سوی نهادهای امنیتی از طریق تماس تلفنی تهدید به بازداشت شده‌اند و از آنها خواسته‌اند که در اعتراضات مرتبط به قتل مهسا امینی شرکت نکرده و از انتشار پست‌های مرتبط به این موضوع و همچنین برگزاری اعتصاب خودداری کنند.

شایان ذکر است وضعیت شهرهای سقز و سنندج به شدت امنیتی است.

بر اساس شنیده‌ها تعداد بازداشت‌شدگان و مجروحین احتمالاً بیشتر از اطلاعات به دست آمده‌ تاکنون است.

برگرفته از «تلگرام»   ۲۷ شهریور ماه ۱۴۰۱

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

از دریافت دیدگاه ها و انتقادهای شما خرسند خواهم شد.