صفحات

۱۳۹۳ خرداد ۲۵, یکشنبه

نوه کو ندارد نشان از پدربزرگ ...

نوه ی "مرغ توفان"، جاسوسِ «سیا» و «موساد»!

ویدئوی زیر را ببینید! گفتگویی است با نوه ی شاهپور بختیار، واپسین نخست وزیر شاه گوربگور شده ایران یا همانا "مرغ توفان" به مناسبت چاپ کتابش با برنام:
من یک ایرانی هستم*؛ جاسوسِ «سیا» و «موساد»!

به گفته ی حضرت آقای تا اندازه ای کودن که به پندار من آمیخته با دروغ نیز هست، وی به خونخواهی پدربزرگ و مادربزرگش، تن به جاسوسی «سیا» و «موساد» داده است.** وی در پاسخ به پرسش گفتگوگر درباره ی اینکه چگونه به استخدام «سیا» درآمدید، با سرفرازی (؟!) از آن میان می گوید:
«برای اینکه تمام و کمال صادق باشم، این من بودم که با «سیا» تماس گرفتم ...»***

ب. الف. بزرگمهر    ۲۵ خرداد ماه ۱۳۹۳

*  اگر این بیشرم و نمونه هایی چون وی که در دم و دستگاه «ولایت آقا» بیشمارند، همگی نیز به پندار خود، «پیروان اسلام ناب» (مسلمانان ناب!) و ایرانی هستند، بیگمان توده های مردم ایران، روشنفکران خلقی و رزمنده، مردان و زنان و جوانان بی باک و میهن پرست آن باید از ایرانی بودن خود شرمسار باشند!
** با اندک باریک بینی در این گفتگو، می توان تا اندازه ای دریافت که وی پیش از کشته شدن پدربزرگش تن به جاسوسی «سیا» داده بود! ولی از این نکته ی کوچک که بگذریم، تبهکاری رژیم جمهوری اسلامی در ترورهای کوری است که دودشان بی هیچ گمان و گفتگو، بیش و پیش از همه به چشم خودشان رفت و بویژه ترورهایی که با دست اندرکاری و سرکردگی یکی از پلیدترین آخوندهای همه ی تاریخ ایران: اکبر بهرمانی (آوازه یافته به نام: اکبر هاشمی رفسنجانی) سازمان داده شد و به انجام رسید و نیز برانگیختن روح الله خمینی به فتوای ترور «سلمان رشدی» به خاطر نوشتن چیزهایی نه چندان مهم، بدنامی و سرافکندگی هرچه بیش تر رژیم جمهوری اسلامی را در پی داشت و گزک هایی درخور برای رسانه های امپریالیستی فراهم نمود تا به بهانه ی آن ها، انقلاب شکوهمند خلقی مردم ایران در بهمن ۱۳۵۷ را نشانه گرفته، زمینه های روی کار آمدن نیروهای ضدانقلابی کنونی در حاکمیت ایران را فراهم نمایند.
*** این هم گونه ای "راستگویی" است!

http://youtu.be/a6HsR8li_8o


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

از دریافت دیدگاه ها و انتقادهای شما خرسند خواهم شد.