«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۳۹۵ شهریور ۱۱, پنجشنبه

شیطان بزرگ راضی، آقا بیشعور راضی، گورِ پدرِ ناراضی! ـ بازانتشار

به گزارش زیر درباره ی بهبود بخشیدنِ توان نظامی ایران اندکی باریک شوید! آنچه در گزارش بر زبان نیامده و بگمان بسیار نیرومند، بخشی از توافق های جداگانه و پنهانی میان رژیم تبهکار و ورشکسته ی اسلام پیشگان فرمانروا بر ایران و «یانکی» ها را دربرمی گیرد، خرید جنگ ابزار از کشورهای امپریالیستی و بویژه «یانکی» هاست. می پندارم، بسیاری خوب می دانند که پرسودترین داد و ستد کالا در جهان، بگونه ای نسنجیدنی با همه ی کالاهای دیگر، در فروش جنگ ابزار به کشورهای وامانده نهفته است.

با اندک باریک بینی تا اندازه ای روشن است که سخن از «پول‌های برگشت داده‌ شده قراردادهای نظامی خارجی ایران ...» (گزارش زیر) در کار نیست و قرار است با آن پول یا باریک تر: «سرمایه تنخواه گردان» از کشورهای امپریالیستی و بویژه «یانکی» ها جنگ ابزار خریداری شود؛ گرچه با همه ی پنهانکاری ها در این باره، نمودها و نشانه های دیگری نیز گواه تن دادنِ رژیم تبهکار ایران به چنین خریدهای از روی ناچاری بود و اکنون جُستار بیش از پیش آفتابی شده است.

با این همه، اگر چنین خریدی را با بزرگ ترین خرید جنگ ابزار در دوره ی شاه گوربگور شده بسنجیم، رفتار ناروا و تبهکارانه ی این رژیم ضد ملی و پوسیده از درون، بهتر نمایان می شود. شاه، همزمان با افزایش ناگهانی و جهشی بهای نفت خام در سال ۱۳۵۳، زیر فشار «یانکی» ها و تا اندازه ای انگلیس، بخشی سترگ از درآمدهای هنگفت نفتی را صرف خریدهای عمده ی جنگ ابزار نمود که بیش ترشان، پیشرفته ترین جنگ ابزارها را دربر می گرفت. اینک، در شرایطی که بهای نفت خام هر روز کاهش بیش تری می یابد و در این زمینه نیز سیاست نابکارانه و نابخردانه ی رژیم اسلام پیشه ی ایران، بیش از هر کشور نفتخیز دیگر در چنین کاهش بهایی نقش داشته، ناچار شده و خواهند شد به شرایطی بسیار بدتر از دوره ی شاه تن داده، بُنجل ترین و از رده بیرون رفته ترین جنگ ابزارها را از همان کشورها بخرند؛ ولی، آیا برای سردمداران و دست اندرکاران ریز و درشتِ چنین رژیم بدنهاد و نوکرپیشه ای کم ترین تفاوتی می کند؟ بگمانم با نگاهی به آزمون های گذشته، پاسخِ آن چندان دشوار نیست؛ هر کدام، فراخور زور و جایگاه خویش در هِرَم و ریسمان ولایت، پولی به چنگ می آورد و خُمس و زکات بگیران پیرامون نیز به نان و نوایی بیش تر از پیش می رسند:
شیطان بزرگ راضی، آقا بیشعور راضی، گورِ پدرِ ناراضی!

ب. الف. بزرگمهر ۱۴ فروردین ماه ۱۳۹۵


http://www.behzadbozorgmehr.com/2016/04/blog-post_20.html 

***

«پنج هزار میلیارد تومان برای تقویت بنیه دفاعی» ایران در سال ۱۳۹۵ 

محمدرضا پورابراهیمی، سخنگوی «کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی» خبر داده که این کمیسیون تصویب کرده تا «پنج هزار میلیارد تومان» در بودجه سال ۱۳۹۵ ایران، برای «تقویت بنیه دفاعی» اختصاص داده شود.

آقای پورابراهیمی، شنبه ۱۴ فروردین به خبرگزاری فارس گفته که این مبلغ از «محل پول‌های برگشت داده‌ شده قراردادهای نظامی خارجی ایران، قبل و بعد از انقلاب اسلامی» در نظر گرفته شده است.

ایالات متحد، همزمان با تبادل چند زندانی با ایران در دی ماه ۱۳۹۴، یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار به جمهوری اسلامی پرداخت کرد. این مبلغ، اصل و سود دیرکرد قراردادی بود که در دوره ی شاه، میان ایران و ایالات متحد برای خرید جنگ ابزار بسته شد؛ ولی پس از انقلاب از سوی ایالات متحد زیر پا نهاده شده بود. 

برگرفته از تارنگاشت وابسته به وزارت امور خارجی «یانکی» ها: «رادیو فردا»، ۱۴ فروردین ماه ۱۳۹۵ 

 http://www.radiofarda.com/content/f14_iran_defense_budget_1395/27650427.html 

این گزارش از سوی اینجانب تا اندازه ای ویرایش، پارسی و پاکیزه نویسی شده است. بند پایانی آن را نیز پیراسته ام.   ب. الف. بزرگمهر

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!