«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۳۹۲ تیر ۲۹, شنبه

این چیزها به «بیضه ی اسلام» ربطی ندارد!

زنده و استوار باد پیوندهای ما با «شیطان بزرگ»!

برخی مردم کوچه و بازار ایران و بویژه روشنفکرانی که دست شان نیز تا اندازه ای به دهان شان می رسد، می پندارند که در «ینگه دنیا» خر داغ می کنند و هنوز هم به آوای دهلی که از دوردست به گوش شان می رسد، دل خوش می دارند؛ فشار بیش از اندازه ی اقتصادی ـ اجتماعی و ضدفرهنگیِ حاکمیت تبهکار و ضدملی ایران سبب می شود که بسیاری از آن ها همه ی دار و ندارشان را در کشور خود بفروشند و گاه با پل هایی از میان رفته در پشتِ سر، راهی کشورهایی چون استرالیا، کانادا و برخی دیگر کشورها شده و درخواست پناهندگی کنند. تاکنون، بارها و بارها، کشتی های حامل پناهندگان که معمولن بخش عمده ای از آن ها را ایرانیان گریخته و سرگشته دربرمی گیرند، به دلیل توفان و دلیل های دیگری که هنوز روشن نیست، راهی ژرفای دریاها و اقیانوس ها شده اند. گزارش زیر، نمونه ای از چنین وضعی، آن هم از سوی کشوری مدعی دمکراسی است. تف بر این دمکراسی دروغین و مرگ برحاکمیت تبهکاری که چنین سرنوشتی برای شهروندان خود درون و برون ایران رقم زده است.

سرنگون باد رژیم جمهوری اسلامی!

ب. الف. بزرگمهر   ۲۹ تیر ماه ۱۳۹۲

***

سرکوب شورش «پناهجویان ایرانی» در نائورو با کمک مردم محلی

بنا بر گزارش‌ها، پناهجویان مستقر در اردوگاه پناهندگی جزیره نائورو «که بخش اعظم آنها ایرانی هستند» جمعه شب، بیست‌وهشتم تیر، دست به شورش زده و ساختمان‌های اداری مرکز پناهندگی را به آتش کشیدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تعداد زیادی از مردم محلی برای خواباندن این شورش در حالی که «ساطور و لوله‌های فولادی» در دست داشتند به کمک نیروهای پلیس آمده‌اند.

این گزارش همچنین حاکی است که نیمی از ۵۴۵ پناهنده این اردوگاه در جریان شورش از اردوگاه گریخته‌اند. در جریان این شورش، ۶ پناهجو زخمی شده و ۱۲۷ نفر نیز دستگیر شده‌اند.

پناهجویان مستقر در جزیره دورافتاده نائورو که توسط دولت استرالیا به آنجا فرستاده شده‌اند، نسبت به کندی روند پناهندگی خود اعتراض دارند و شورش روز جمعه پس از آن روی داد که «کوین راد»، نخست‌وزیر استرالیا از وضع مقررات سخت‌گیرانه‌تر تازه برای پناهجویان خبر داد.

دولت استرالیا برای جلوگیری از ورود پناهجو به خاک این کشور، گروه‌هایی از پناهجویان را به جزایر دورافتاده اقیانوس آرام ازجمله نائورو می‌فرستد و در برابر آن، پولی به حکومت‌های این جزایر پرداخت می‌کند.

در همین حال، شبکه خبری جهانی بی‌بی‌سی می‌گوید که بخش اعظم پناهجویانی که روز جمعه در نائورو شورش کردند، ایرانی هستند.

به نوشته روزنامه استرالیایی «سیدنی مورنینگ هرالد»، این شورش به نابودی ساختمان‌های اداری اردوگاه انجامیده و در حدود ۶۰ میلیون دلار خسارت برجای گذاشته است.

کشور نائورو که این پناهجویان در آن مستقر هستند با ۹۴۰۰ نفر جمعیت و ۲۱ کیلومتر مربع مساحت، کوچک‌ترین جمهوری جهان به شمار می‌رود.

دولت استرالیا این هفته اعلام کرد که این کشور از این پس دیگر هیچ پناهجویی را نمی‌پذیرد و پناهجویانی که خود را به خاک استرالیا برسانند، به پاپوآ گینه نو و سایر جزایر اقیانوس آرام منتقل می‌شوند.

روزنامه بریتانیایی گاردین نیز روز ۲۷ تیرماه خبر داد که دولت اندونزی با درخواست کوین راد، نخست وزیر استرالیا، برای سخت‌تر کردن شرایط صدور روادید برای ایرانیانی که وارد اندونزی می‌شوند موافقت کرده است.

این تصمیم پس از آن گرفته شده‌ است که به گزارش گاردین، «یک سوم» افرادی که با قایق خود را به استرالیا می‌رسانند، ایرانی هستند و از ابتدای سال ۲۰۱۳ تاکنون نیز «۱۵ هزار و ۶۱۰ پناهجو» وارد استرالیا شده‌اند که «۵ هزار و ۵۴۱ تن» آنان ایرانی بوده‌اند.

تاکنون صدها پناهجو، از آن میان، چندین ایرانی که قصد داشتند سوار بر قایق خود را به جزیره کریسمس استرالیا برسانند، غرق شده‌اند. از جمله روز ۲۲ تیرماه قایقی که در حال قاچاق ۹۷ مهاجر غیرقانونی از جمله از کشورهای ایران و افغانستان بود، در شمال این جزیره غرق شد و ۹ تن از مسافران آن کشته شدند.

راديو فردا   ۲۹ تیر ماه ۱۳۹۲

این گزارش از سوی اینجانب، پارسی نویسی و ویرایش شده است.     ب. الف. بزرگمهر

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!